• Op deze lenteavond stonden Excelsior Zetten 45+ en Groen Wit '62 tegenover elkaar op het voetbalveld. De scherpte voorin en een sterke verdediging was de sleutel tot succes voor Excelsior Zetten. Het samenspel was gebaseerd op de ervaring van de reeds gespeelde wedstrijden na de winterstop.

  Doelpuntenmakers:
  Henk: 3 doelpunten
  Johan: 1 doelpunt
  Tilly: 1 doelpunt (na een lange blessure gelukkig weer op het veld)

  De einduitslag was dus 5-0 in het voordeel van Excelsior Zetten. Een overtuigende overwinning die het team vertrouwen geeft voor het nieuwe seizoen. Het team zal volgend seizoen dan ook weer actief zijn in de 45+ competitie. 

  Competitiestatistieken 2e helft seizoen:
  - Winstpercentage: 71,4%
  - Gelijkspel Percentage: 28,6%
  - Verliespercentage: 0,0%

  Excelsior Zetten had dit seizoen enkele lastige tegenstanders, waaronder Kesteren, Eendracht en Groen Wit. Maar met topscorer Henk, die maar liefst 36 doelpunten op zijn naam heeft staan, wist het team stand te houden. Op naar een nieuw seizoen en met nog meer succesvolle en mooie wedstrijden! Een geheim, dat hebben we niet, maar het succes is wel te herleiden aan een goede opkomst tijdens de wedstrijden van spelers op elke linie, een uitgebalanceerd team met veel ervaring.

  Wens voor volgend seizoen is een grotere trainingsopkomst op woensdagavond en dan spelen we zeker weer om de bovenste plaatsen. We zijn in ieder geval een hecht team dat nauwlettend door onze tegenstanders in de gaten wordt gehouden. Helaas nemen we ook afscheid van 2 spelers. Dus ben je 45 jaar of ouder en je hebt selectie gespeeld, dan kan je je melden voor drie proeftrainingen. Je wordt beoordeeld op spel specifieke eigenschappen zoals techniek en spel inzicht en bal behandeling. Daarnaast dien je woensdagavond (trainingsavond 20.00 - 21.00) en zaterdagmiddag beschikbaar te zijn, voor zowel de wedstrijd als de 3e helft.

  Tot slot bedanken we Henk voor zijn rol als teammanager. En we bedanken Henk ook alvast voor het aankomende seizoen :).

  Geniet van een welverdiende vakantie, blijf gezond en hopelijk tot snel!