• Verslag module trainers 19 oktober

  Beste Leden,

  Afgelopen week heeft onze Hoofd Opleidingen Peter Barten de KNVB aftrap avond georganiseerd voor onze trainers.

  Een hele leuke avond met een fantastische opkomst vanuit onze trainersclub. Meer dan 20 personen waren aanwezig. Ik vind dit echt klasse mannen. Peter heeft hier veel tijd en energie in gestoken en dan is het mooi om te zien dat hij er ook wat voor terug krijgt.

  Eerst hadden we een korte instructie van een docent KNVB in 2 groepen in kantine en bestuurskamer. Alles gericht op hoe kunnen we elkaar als trainer beter maken. De 4 kwaliteiten voor een trainer werden uitvoerig besproken. Structuur, Stimuleren, individuele aandacht en regie overdracht. Heel mooi om te zien dat ons beleid ook anoniem wordt gesteund door de trainers en dat deze ook aansluit op de visie van de KNVB.  Pedagogisch ABC protocol is later ook nog besproken.

  Daarna werd er een wedstrijd en een training bekeken van de JO10, waarin de trainers mee konden kijken en de trainers konden beoordelen op de 4 bovenstaande punten. Dank aan Remco en Vincent die de wedstrijd en training keurig hebben verzorgd.

  Na deze sessie zijn we weer terug gegaan en hebben we er over gesproken over de analyse van de wedstrijd en training. Daarna zijn er een aantal stellingen door de KNVB gepresenteerd en is hierover van gedachte gewisseld. Mooi om te zien dat de trainers al op 1 lijn zitten bij deze stellingen. We zijn goed bezig mannen. Trots op ons clubje!

  Peter, en alle deelnemende trainers bedankt namens bestuur voor deze zeer nuttige avond. Hier zetten we de club beter mee op de kaart. We zijn voornemens om een vervolg te geven op de club om onze kwaliteiten nog verder te ontwikkelen. Puur om onze trainers beter te maken en meer plezier te geven. Denk hier allemaal eens over na of we hier aan willen deelnemen. Sommige hebben al toegezegd. Sluit aan en laten we de kwaliteit en het plezier nog verder verhogen binnen onze club

  Groetjes,

  Fred Hommersom