• Beste trainers, leiders, spelers, vrijwilligers en supporters,

  Wij als SV Excelsior zijn een fantastische club met een goede uitstraling naar buiten. Daar dragen wij allemaal aan bij en kunnen wij trots op zijn. Dit willen wij dan als bestuur ook zeker handhaven. Daarom willen wij u nogmaals mede door deze mail even aan een aantal zaken herinneren.

  • Gedrag langs het veld dient respectvol te zijn naar eenieder. Let dus op uw bewoording als u wat roept vanaf de zijlijn. Wij snappen dat voetbal ook een stukje emotie met zich meebrengt, maar denk alstublieft na voordat u wat roept. Als iemand een keer verkeerde bewoording kiest hoop ik dat eenieder de persoon hier dan ook op aanspreekt.
  •  Onder onze mooie veranda gelden ook bepaalde regels. Denk aan het geluid, wat zeker onder onze overkapping versterkt wordt. Buiten mogen we alleen drinken uit de plastic bekers. Geen glas dus buiten. Ook ziet u een witte lijn op de vloer, ongeveer een meter vanaf de reclameborden. Dit is een alcoholvrije zone. Dus niet met alcohol langs de afrastering. Van het gooien van bier, bekers en andere zaken op het veld weten we dat dit ook verboden is door de KNVB. Als wij dit constateren wordt de persoon bij het bestuur geroepen en zullen er passende maatregelen worden toegepast. Let op! Ook geen alcohol onder de 18 jaar.
  •  Laatste tijd komt het steeds vaker voor dat teams geluidsboxen meenemen. Wij snappen dat muziek heel gezellig is, echter wij willen geen geluidsboxen op het veld. Doe dit dus niet! In de kleedkamers is het geen probleem, echter wel graag het geluidsniveau op een normale stand en niet dusdanig hard dat we het kunnen horen op het veld of dat in de kleedkamer ernaast geen gesprek meer mogelijk is. Wij verwachten dat u hier allemaal netjes rekening mee houdt. Lukt dit niet, dan zal bestuur hierop in spelen.
  •  Rookbeleid, wij weten inmiddels allemaal dat ons sportcomplex eigenlijk rookvrij is, echter we merken dat dit voor een groot aantal mensen toch een probleem is. Wij hebben als bestuur hier in mee gedacht om u hierin tegemoet te komen. Er is nu direct naast onze hoofdingang van ons sportcomplex een rokershokje gebouwd. Het is nu ook de bedoeling dat er alleen daar gerookt wordt en nergens anders meer. Hou uw hieraan! Personen die dit niet doen worden hierop aangesproken, bij herhaling wordt u bij bestuur geroepen en volgen er passende maatregelen.

  Wij als SV Excelsior staan voor de juiste normen en waarden. Wij hopen dat eenieder dit wil uitdragen, zowel bij thuis als bij uitwedstrijden. Ook hopen wij dat nu eens eenieder een ander gaat aanspreken als de normen en waarden worden overschreden.

  Samen zijn wij sterk!   “Voor elkaar door elkaar”.

  Het bestuur.