• Ben jij een voetbalfan die een stapje verder wil gaan dan alleen wedstrijdjes spelen of kijken. Dan is nu de kans om onze pupillen van J010-2 te helpen met heel veel voetbal plezier!

    SV Excelsior Zetten is op zoek naar trainer & coach voor de JO10-2. We zijn op zoek naar een enthousiaste voetbalvader, moeder, neef of nicht. Onze voorkeur gaat uit naar een (spelend) lid of een papa en/of mama waarvan zijn/ haar kind voetbalt bij onze mooie voetbalclub. Affiniteit met bewegen is natuurlijk wel erg prettig.

    Nog geen ervaring, geen probleem. Als beginnend pupillen-trainer(ster) wordt je begeleid door onze technische commissie en onze Hoofd jeugdopleiding. Onze Hoofd jeugdopleiding heeft een kant en klaar trainingsmethode voor je klaar liggen. Bij de pupillen hebben we het over spelbegeleiding en het belangrijkste is voetbal plezier overbrengen. Ik hoor je denken, hoe zit het dan met de trainingsmaterialen? Ook dat is bij ons tot in de puntjes geregeld: pionnen, hesjes, doeltjes en elk spelertje heeft een voetbal, en uiteraard hebben we training- en coachkleding en een trainingsveld tot je beschikking! De trainingen van JO10-2 zijn op maandag en woensdag. Op deze dagen trainen veel pupillen, en dat ziet er altijd sportief gezellig uit! Een hulpvraag is dan ook zo beantwoord.

    Enthousiast geworden en wil je kennismaken, stuur een berichtje naar e-mailadres:  secretaris@excelsiorzetten.nl