• Bestuur SV Excelsior kijkt met trots naar de toekomst.

  Donderdagavond 8 juni jl. weer een stap kunnen invullen van het vernieuwde beleidsplan. Peter Barten die afgelopen seizoen was aangesteld als Hoofd Opleidingen en de opleiding heeft afgerond heeft vanavond een contract getekend voor onbepaalde tijd. We zijn blij dat we Peter definitief kunnen binden aan onze mooie voetbalclub. Peter succes de komende jaren, we zijn trots op jou.

  Ook hebben we vanavond onze trainer Roy Cornelissen die de cursus Jeugd Voetbal Trainer afgelopen maand heeft afgerond bij de KNVB een contract kunnen aanbieden voor 2 jaar. Peter zal wat meer vertellen over dit behaalde succes van Roy.

  Namens bestuur,

  Fred Hommersom

  Roy is een rustige jongen waar ook van binnen een leeuw kan zitten. Heeft reeds de nodige ervaring als trainer opgedaan. Daarom heb ik Roy ook gevraagd toen ik voor mijn opleiding als Hoofd Opleidingen in de praktijksituaties diverse cases moest uitwerken. Dat heeft mij zeker geholpen.

  Mensen van de KNVB waren toen al onder indruk van dit talent. Naar aanleiding daarvan hebben wij Roy gevraagd of hij geen opleiding wilde volgen. Afgelopen periode heeft Roy deze opleiding Jeugd Voetbal Trainer voor junioren gevolgd en met succes afgerond. Marcel en ik zijn bij 2 opleidingsavonden aanwezig geweest en hebben gezien dat Roy bij de top van de trainers in de opleiding behoorde wat ons uiteraard trots maakt.

  Tijdens de bijeenkomst donderdagavond hebben we Roy in het zonnetje gezet en werd een dank uitgesproken door Frank en Fred aan Roy met een passende attentie. Daarnaast hebben we Roy gevraagd of hij nog een vervolgopleiding wilde volgen. Dat gaat hij zeker doen. Roy succes met de JO16-1 en de ervaring zegt: je wordt nog een betere en ervaren trainer door zoals wij het zeggen vlieguren te maken. Trainer zijn is een vak. Laat dit een inspiratie zijn voor andere trainers om deze opleiding te volgen. Succes Roy!

  Peter Barten