• Met dank aan Vrienden van Excelsior en HUBO zetten

  Vrienden, sponsoren, voetbal en Corona komen samen onder de overkapping

  En dan mag je dicht, net als talloze andere ondernemers. Één groot verschil, wij zijn hobby, maar voor deze ondernemers, onze sponsoren en vrienden is het hun broodwinning. 1,5 meter afstand houden is het devies. Dat gaat prima in de zomer bij 25 graden, maar in de herfst bij miezer, in de winterse vrieskou of bij een lentebui wordt het al snel dringen onder de overkapping en in de kantine.

  Vrienden van Excelsior

  Als je ooit in de kantine bent geweest herken je vast het grote bord met allerlei logo’s en namen aan de wand. Het bord “Vrienden van Excelsior” geeft uiting aan hen die de vereniging een warm hart toedraagt en de stichting steunt met een jaarlijkse donatie van €50. De stichting staat los van de vereniging, heeft een bestuur en beheert het fonds. Het fonds waar de vereniging een aanvraag uit kan doen voor een bijdrage die of de jeugd ten goede komt of het algemeen nut, maar zeker GEEN operationele kosten zal dekken zijnde spelmaterialen etc. Zo droeg de stichting bij aan de zonepanelen, een ketel die het plots begaf, het nieuwe scorebord, maar ook vergoeden ze een gedeelte van de kosten die onze keepers maken door extra te trainen bij onze partner Keepersaction. Geïnteresseerd om ook vriend te worden? Kijk op de site voor meer info.

  De vrienden van Excelsior vatte het plan op om de vereniging te helpen tijdens en na Corona tijd de mogelijkheid te geven op een veilige, droge en warme wijze het voetbal te kunnen kijken.

  De overkapping zal worden vervangen, uitgebreid en verwarmt. Dit kunnen we natuurlijk niet alleen.

  Het klusteam zorgt voor de demontage, maar voor de montage en opbouw zijn vakmensen vereist en laten we nou net een specialist in ons sponsorbestand hebben: #Hubohelpt

  Welkom bij Hubo Zetten

  Denk je Hubo, denk je bouwmarkt, denk je schroefje halen? Mis! Ja natuurlijk hebben ze van alles, maar het motto is: Doe het zelf, doe het samen of laat het doen! En als je net als deze schrijver 2 linkerhanden hebt is vooral laten doen een uitkomst. Naast een gigantisch assortiment, van spijker tot raamdecoratie en van deur via tuin naar poetsmiddelen en alles wat er tussen zit zijn het eigenaren Roy en Johnny van Elk die de Hubo Zetten een gezicht geven. Je hebt ze vast al wel eens in de Hubo bus rond zien rijden.

  De jongens dragen het verenigingsleven een warm hart toe en sponsoren daar waar ze kunnen. Soms met geld, soms met kennis en arbeid. Net zoals heel veel bouwmarkten in Coronatijd merken ook zij een toename aan klusactiviteiten en aanvragen. Dus toen “De vrienden van Excelsior” kwamen met het idee van uitbreiding en binnen een kort tijdsbestek realiseerbaar klonk er niet “geen tijd voor”, maar “gaan we regelen”.

  En zo kwam het dat de vrienden van Excelsior naar het bestuur stapte met een uitgewerkt plan voor de uitbreiding van de overkapping. Lichtstraten, heaters en ruim 28 meter droog staan komen eraan!

  Een mooie samenwerking tussen een voetbalvereniging, vrienden en een sponsor, ondanks of juist dankzij Corona! Zie de foto’s voor de voortgang!

  Met vriendelijke groet,

  Frank van Schaik