•  

  Op woensdagavond 27 maart 2024 zal Anne Duis bij onze sportvereniging een interactieve avond begeleiden. Anne is werkzaam bij de KNVB als projectmedewerker voetbalontwikkeling. Deze avond zal Anne Rinus app trainings inzichten met ons delen. Het wordt een leuke, informatieve en leerzame bijeenkomst. De cursus is voor alle jeugdtrainers van sv Excelsior Zetten.

  Het uitgebreide programma bestaat onder andere uit een praktijkdeel van 45 minuten. Het praktijkgedeelte wordt uiteraard op het veld gegeven, maart roert zijn staart, dus neem je coachjas mee. Nadien zullen we de praktijksituatie met elkaar bespreken. Daarna gaan we in op de verdere mogelijkheden van Rinus de app. Deze app helpt trainers om de trainingen voor te bereiden. Maar ook helpt deze app de trainer een meer wekelijks trainingsprogramma op te stellen.

  Om deze avond tot een succes te maken, zorg dat je de Rinus app op je smartphone, tablet of laptop geïnstalleerd hebt. "Rinus" is via de App Store of Google Play te downloaden en te installeren. Dit is gratis!

  https://rinus.knvb.nl/infopage/informatie/ondersteuning-rinus/de-functies-van-rinus/rinus-de-app

  Neem je een tablet of laptop mee, dan ontvang je op de club een WIFI-code.

  De inloop van de cursusavond is vanaf 18.15 uur.

  Voor de enkele trainers die nog niet hebben aangegeven of ze erbij zijn, geef dit zo snel mogelijk door binnen je Whatsapp werkgroep. Lukt het je niet of ben je toch verhinderd, geef dat ook door.

  Anne Duis en de KNVB willen we al op voorhand al bedanken dat zij tijd hebben weten vrij te maken om ons Rinus de app inzichten mee te willen geven.

  Rinus de assistent trainer helpt de jeugdvoetbaltrainer bij zijn/ haar voetbal uitdagingen!

  Voetbalgroeten,

  TC