• Op een gure zaterdagmiddag, de 20e april 2024, vond een opmerkelijke voetbalwedstrijd plaats waarbij Excelsior Zetten het opnam tegen Lunteren. Ondanks het onstuimige weer, wist Excelsior Zetten een indrukwekkende overwinning te behalen met een eindstand van 8-2.

  Wedstrijdverslag: Excelsior Zetten vs Lunteren
  Het was een wedstrijd die de toeschouwers niet snel zullen vergeten. Excelsior Zetten, spelend op eigen terrein, liet vanaf het begin zien dat ze vastberaden waren om de overwinning te pakken. Met een reeks van prachtige combinaties en teamwork, domineerden zij het veld.

  De doelpuntenmakers voor Excelsior Zetten waren Henk, Wijnand, Rob en Johan, die elk met precisie en vaardigheid de bal in het net wisten te krijgen. Het publiek werd getrakteerd op een schouwspel van mooi combinatievoetbal, waarbij elke pass en beweging leek te getuigen van een diep begrip van het spel.
  Lunteren, hoewel overweldigd door de kracht van Excelsior Zetten, gaf de moed niet op en bleef strijden tot het laatste fluitsignaal. Hun inspanningen resulteerden in twee doelpunten, maar het was niet genoeg om de thuisploeg te overtroeven.

  Toen de scheidsrechter de wedstrijd affloot, was het duidelijk dat Excelsior Zetten een dag had om te herinneren, terwijl Lunteren terug naar de tekentafel moest om zich voor te bereiden op hun volgende uitdaging.

  Met deze overwinning heeft Excelsior Zetten 45+ laten zien dat ze een team zijn om rekening mee te houden, en hun fans kunnen uitkijken naar meer spannende wedstrijden zoals deze.