• Beste leden,

  Binnenkort begint het Nederlands elftal aan het EK en daarom zouden wij graag binnen Excelsior Zetten een EK-poule willen opzetten. Het is een beetje kort dag, maar het invullen duurt dan ook niet zo lang 😉.

  Bij de EK-poule voorspelt u de uitslagen van de wedstrijden die er gespeeld worden op het EK en daarmee kunt u punten verdienen. De persoon die aan het einde van het EK de meeste punten heeft van alle leden van Excelsior Zetten zal de grootste prijs in ontvangst mogen nemen. Daarnaast zal de top 5 ook een gedeelte van het prijzengeld in ontvangst mogen nemen aan het einde van het EK.

  Wanneer u mee wilt doen met deze EK-poule moet u de volgende dingen ondernemen:
          •   Maak €5,- over op bankrekeningnummer NL97RABO0133986349 ten name van S.V. Excelsior. In de omschrijving moet het volgende staan: EK-poule 2024, [uw volledige naam]
          •   Stuur een mail naar penningmeester@excelsiorzetten.nl met daarin de volgende informatie:
               o  Volledige naam
               o  Op welke datum u de €5,- heeft overgemaakt aan Excelsior Zetten.

  U dient dit voor 18:00 op vrijdag 14 juni 2024 te hebben gedaan, aangezien de poule voor 21:00 op vrijdag 14 juni 2024 ingevuld dient te worden. Al het geld dat na 18:00 op vrijdag 14 juni overgemaakt is zal worden teruggestort op de desbetreffende rekening.

  Wanneer de mail en het geld ontvangen zijn krijgt u een mail met daarin de informatie over de EK-poule en een link waarmee u kunt deelnemen.

  Met vriendelijke groet,

  Joost Akkerman
  Penningmeester
  s.v. Excelsior Zetten