Sponsors

Algemeen

s.v. Excelsior Zetten wil een groeiende en bloeiende voetbalvereniging zijn, die midden in de samenleving staat en waar iedereen welkom is. Met open blik naar en respect voor haar omgeving en de maatschappij wil zij een club zijn voor en door haar leden. Sportief plezier, sportieve prestaties en ontmoeting staan centraal.

s.v. Excelsior Zetten is een ondernemende en lerende organisatie, die graag nieuwe uitdagingen aangaat. Ze streeft daarbij naar duurzaamheid en professionaliteit, en wil een omgeving bieden waar ieder lid tot zijn recht komt, maar zich bovenal geborgen en gerespecteerd weet. s.v. Excelsior Zetten is een club met historie, visie en toekomst. , Kortom “Amateurvoetbal met een professionele aanpak”.

Sportsponsoring heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. De redenen zijn evident: Een efficiëntere en snellere manier om je als bedrijf te profileren bestaat niet. Sport is emotie, biedt spanning, krijgt aandacht en heeft een gigantisch bereik! Van alle takken van sport gaat mondiaal gezien veruit de meeste aandacht uit naar het voetbal.

De sponsor kan worden omschreven als partner die zaken mogelijk maakt die zonder zijn of haar steun onbereikbaar zouden zijn. s.v. Excelsior Zetten stelt één of meer rechten tegenover dit partnership. Doel hierbij is om de sponsor direct of indirect in zijn commerciële ontwikkeling te ondersteunen (win – win situatie).

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!